Botoşani: Dau banii dar nu primesc medicamentele

Botoşani: Dau banii dar nu primesc medicamentele

Unitatea de Primire a Urgenţelor

Datoriile uriaşe ale unităţii nu afectează doar activitatea spitalului ci şi a Unităţii de Primire a Urgenţelor, chiar dacă aceasta are altă sursă de finanţare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spitalul Judeţean a fost dat în judecată de toţi furnizorii de medicamente. Majoritatea au primit deja sentinţa definitivă şi irevocabilă iar aceşti furnizori au negociat deja cu spitalul planuri de reeşalonare a datoriilor astfel încât furnizarea de medicamente să nu fie sistată. Alţii nu mai vor să audă de spital şi încearcă prin orice metodă să îşi recupereze creanţele.

"Furnizorii de medicamente nu putem să îi despărţim, să îi separăm, ca un furnizor să aducă medicamente la urgenţă şi altul să aducă la spital. Procedura de achiziţie este aceeaşi. În momentul în care facem o comandă şi facem o plată pentru urgenţă, ei îşi opresc banii în contul datoriilor. Nu ne mai dau nici medicamente şi nici materiale sanitare. Această practică este nefirească şi am sesizat chiar şi Ministerul Sănătăţii, însă culmea este că nici nu este pedepsită de lege", a declarat managerul Spitalului Judeţean, doctorul Cornel Enache.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările