Botoşani: O bătrână şi-a iertat nepotul pentru că a violat-o, dar nu şi pentru că a dat buzna peste ea

O femeie în vârstă de 69 de ani, a fost violată de neptul său, de doar 19 ani. Iniţial, bătrâna a depus plângere la Poliţie însă ulterior şi-a retras acuzaţia. Tânărul este totuşi cercetat pentru violare de domiciu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri seară, aproape de mizul nopţii, după ce a cinstit câteva pahare cu prietenii la cârciuma din sat, Daniel Dumitru G.de 19 ani din localitatea Corlăteni i-a făcut mătuşii sale, Anica P (69 ani),  o vizită mai puţin obişnuită. Beat criţă, tânărul a  escaladat gardul ce împrejmuieşte locuinţa mătuşii sale şi a pătruns în interiorul casei cu acceptul victimei, dată fiind şi relaţia de rudenie dintre cei doi. Odată pătruns în casă, prin folosirea violenţei şi sub ameninţăre, tânărul a forţat-o pe mătusa sa să întreţină cu el relaţii sexuale.

„Iniţial partea vătămată a formulat plângere penală, solicitând efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, faptă prevăzută de art. 197 al. 1 din Codul Penal, însă pe parcursul verificărilor aceasta a revenit asupra declaraţiei iniţiale, declarând organelor de cercetare penală că înţelege să-şi retragă plângerea penală , nemaiavând de formulat pretenţii civile sau penale." se arată într-un comunicat de presă al IJP Botoşani

Chiar dacă bătrâna şi-a retras plângerea penală, Poliţia continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violare de domiciliu, faptă pentru care victima nu-l poate ierta pe tânăr.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările