Botoşani: Amendat după ce a rupt cinci trandafiri

Botoşani: Amendat după ce a rupt cinci trandafiri

Botoşani: Amendat după ce a rupt cinci trandafiri

 Botoşăneanul în vârstă de 42 de ani nu este la prima ispravă de acest fel

Ştefan Babii a fost surprins de agenţii Poliţiei Comunitare, azi noapte în jurul orei 12.20, în timp ce fura trandafirii plantaţi în aproăierea sediului Stării Civile.  Bărbatul, care a reuşit să rupă 5 trandafiri de pe domeniul public a mărturisit oamenilor legii că intenţiona să comercializeze florile. Agenţii comunitari nu au fost impresionaţi de explicaţia bărbatului şi i-au aplicat acestuia o amendă în valoarte de 200 de lei.

„Botoşăneanul are antecedente în distrugerea domeniului public. Anul trecut a mai fost surprins de 2 ori rupând trandafiri din aceeaşi zonă în lunile iunie şi iulie. Şi de data aceasta, ca şi anul trecut, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei, pentru distrugerea domeniului public. Ca măsură complementară i-au fost confiscate florile rupte.”, a precizat Bianca Albu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Comunitare Botoşani.   
                            
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: