Bătrână de 80 de ani omorâtă cu bestialitate în propria casă

Bătrână de 80 de ani omorâtă cu bestialitate în propria casă

Femeia a fost găsită moartă în casă FOTO Adevărul

Botoşăneanca locuia singură în casă şi a fost găsită de vecini. Poliţiştii au observat că este plină de vânătăi. Atacatorul nu a fost încă descoperit.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie în vârstă de 80 de ani a fost găsită moartă, marţi dimineaţă în apartamentul său din municipiul Botoşani. Bătrâna a fost descoperită de o vecină care obişnuia să o viziteze. 

Uşa era larg deschisă, iar botoşăneanca zăcea pe podea. Imediat persoana care a făcut macabra descoperire a chemat Poliţia. 

Oamenii legii au ridicat cadavrul şi l-au transportat la Institutul de Medicină Legală. Legiştii au constatat la examinarea preliminară că este vorba de o crimă. Victima are tot corpul acoperit cu vânătăi semn că a încasat o bătaie cruntă. 

Avea inclusiv coastele şi gâtul rupt. Poliţiştii susţin că femeia a fost omorâtă în bătaie  de o persoană cunoscută victimei căreia i-ar fi deschis uşa de bună voie. Făptaşul nu este cunoscut însă cu certitudine. 

Oamenii legii ar bănui ca autor al crimei chiar pe fiica în vârstă de 60 de ani a bătrânei. Cele două s-ar fi certat de mai multe ori înainte din cauza banilor.
 
 
citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: