Angajaţii care câştigă patru salarii

Angajaţii care câştigă patru salarii

Vasile Mihailov şi Cătălina Rainer sunt mai bine plătiţi decât directorul Fiscului

Doi salariaţi ai Fiscului sunt plăţiţi cu 10.000 de lei lunar. Vasile Mihailov şi Cătălina Rainer au fost răsplătiţi cu trei lefuri în plus după ce au realizat un program informatic care uşurează colectarea datoriilor şi care este aplicat în toată ţara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au fost plătiţi regeşte, însă, pentru asta au lucrat pe măsură. O bună parte din angajaţii Fiscului au câştigat sume impresionante, în ciuda crizei financiare. Angajaţii din Finanţe au reuşit să ia până la 10.000 de lei pe lună şi chiar mai mult.

„Sunt mai mulţi finanţişti care au fost răsplătiţi cu stimulente de până în trei salarii. Unii dintre ei au primit pe lângă leafă şi stimulente, sume plătite direct de la nivel central pentru contribuţia adusă sistemului fiscal. De multe ori angajaţii au câştigat mai mult decât directorii“, a spus Radu Ţurcanu, şeful Fiscului botoşănean.

Au creat un soft pentru colectarea datoriilor

Printre cei care s-au menţinut în mod constant în topul finanţiştilor se numără Vasile Mihailov (55 de ani), şef la serviciul Tehnologia Informaţiei şi Cătălina Rainer, specialist în cadrul Compartimentului de Colectare Creanţe Bugetare.

Cei doi au realizat o aplicaţie informatică care a uşurat munca tuturor direcţiilor de finanţe din ţară şi pentru care au fost răsplătiţi cu sume consistente. Este vorba despre o soluţie informatică de contabilizare a creanţelor.

 „Unitatea noastră este auditată de către Curtea de Conturi. Noi aveam sarcina să organizăm contabilitatea creanţelor, iar volumul de informaţii este atât de mare încât niciun pluton de oameni n-ar fi putut să facă de mână acest lucru“, a declarat Mihailov.

„Am lucrat zilnic câte 12 ore şi weekend-urile am fost la birou pentru a realiza acest program care a fost aplicat în toate judeţele ţării prin ordinul preşedintelui ANAF“, a spus Rainer (32 de ani).

Cei doi finanţişti au încasat anul trecut, timp de jumătate de an, câte patru salarii la lună, iar acum lucrează la noi sisteme care vor revoluţiona modul în care decurge activitatea în domeniul fiscal. Alţi doi finanţişti la fel de bine plătiţi sunt Felicia Ruxandar, Dan Chiriac şi Liviu Gherasim.

Stimulente de şase milioane de lei în 2009
În funcţie de performanţele fiecăruia, un angajat al Fiscului poate primi, pe lângă salariu, o sumă ce poate ajunge până la de trei ori leafa sa. Fondul de stimulente este creat din încasările la nivelul judeţului. În 2009, cei aproape 400 de angajaţi ai Direcţiei de Finanţe au încasat stimulente de peste şase milioane de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările