Anchetă la Secţia de Psihiatrie din Botoşani după ce un pacient a murit. A fost găsit electrocutat în curtea spitalului

Anchetă la Secţia de Psihiatrie din Botoşani după ce un pacient a murit. A fost găsit electrocutat în curtea spitalului

Bărbatul s-a electrocutat în curtea Secţiei de Psihiatrie FOTO iasitvlife.ro

Un bărbat de 52 de ani, internat la Secţia de Psihiatrie a spitalului judeţean din Botoşani a murit electrocutat chiar în curtea unităţii spitaliceşti. Bărbatul a fost descoperit de asistente dar manevrele de resuscitare nu au reuşit să-l salveze. A fost declanşată o anchetă în cadrul spitalului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 52 de ani, internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean ”Mavromati” Botoşani a murit după ce s-a electrocutat chiar în curtea unităţii spitaliceşti. Bărbatul a fost găsit de personalul spitalului în faţa unui tablou electric deschis. Botoşăneanul avea probleme psihice şi sunt luate în calcul mai multe variante. Fie a vrut să se sinucidă, fie a fost un accident. Asistenta care l-a găsit inert în faţa tabloului electric a chemat ambulanţa. Iniţial, bărbatul a răspuns la stimuli şi a fost stabilizat. La spital însă a intrat din nou în stare de şoc şi inima i-a cedat fără ca medicii să-l mai poată ajuta. A fost deschisă o anchetă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: