Acuzaţii grave la adresa Poliţiei. O botoşăneancă reclamă că oamenii legii i-au nenorocit în bătaie băiatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul care pretinde că a fost bătut de poliţişti (stânga) FOTO Liliana Marusac/Facebook/Arhivă
Tânărul care pretinde că a fost bătut de poliţişti (stânga) FOTO Liliana Marusac/Facebook/Arhivă

O femeie din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, spune că fiul ei, un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost legitimiat şi mai apoi bătut cu sălbăticie de un echipaj de Poliţie. Botoşăneanca susţine că în urma loviturilor, băiatul ar fi suferit o ruptură de splină, dar şi leziuni la nivelul capului.

O botoşăneancă, din oraşul Săveni, care lucrează de 17 ani în Italia, aduce acuzaţii grave unui echipaj de poliţie din oraşul natal. 

Într-o postare pe reţelele sociale, Liliana Marusac susţine că băiatul ei, un tânăr din oraşul Săveni ar fi fost bătut crunt de o patrulă a Poliţiei. Cazul este investigat şi la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

Tânăr lovit cu pumnii şi picioarele

Femeia povesteşte că incidentul a avut loc sâmbătă noaptea pe o stradă din Săveni. Băiatul Lilianei Marusac ar fi fost oprit, în timp ce se plimba cu o prietenă, legitimat şi mai apoi, susţine femeia, băgat în maşina de poliţie şi bătut. 

„În timp  ce  se afla  cu  o  prietenă a fost  oprit şi legitimat de  un  echipaj de  poliţie. Fiul  meu  s-a  prezentat arătându-le un  act de indentitate emis de autorităţile italiene. Pentru acest  fapt, fiul  meu a fost  introdus în  maşina  lor, fiind  lovit cu  pumnul si picioarele. Apoi i-au dat  drumul, nefiind  sancţionat”, spune femeia într-o postare pe Facebook. 

După incidente, precizează botoşăneanca, tânărul s-a simţit rău şi a fost luat cu ambulanţa. „În momentul acesta are splina ruptă şi va fi operat astăzi( n.r. duminică), iar la nivelul capului prezintă numeroase contuzii”, adaugă femeia în aceeaşi postare.

Femeia este revoltată şi cere dreptate pentru fiul ei. „Pentru  a-l  creşte am  muncit  17 ani  in Italia, unde  sunt  şi acum. Mă  întreb, chiar nu  s-a  schimbat nimic  în  ţara  noastră?”, încheie postarea Liliana Marusac.  

Reprezentanţii spitalului din Botoşani au confirmat că tânărul este internat şi că are problemele medicale la care face referire mama acestuia, însă nu au putut preciza în ce împrejurări s-au produs traumele. 

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că au demarat o anchetă, pentru a stabili cum a a fost rănit tânărul şi, mai ales, cine sunt autorii agresiunii.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Individ care a bătut cu sălbăticie doi poliţişti şi i-a ameninţat cu moartea, lăsat în libertate. „Le rup capul gaborilor“

Tânăr din Hunedoara reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut fosta soţie. Nu a fost la prima agresiune

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite