Accident misterios la Botoşani. O maşină a mers singură şi s-a răsturnat pe câmp, având la volan un bărbat deja mort

Accident misterios la Botoşani. O maşină a mers singură şi s-a răsturnat pe câmp, având la volan un bărbat deja mort

Botoşăneanul s-a răsturnat cu maşina pe un câmp FOTO botosaninecenzurat.ro

Un accident rutier bizar a avut loc în judeţul Botoşani. Poliţiştii au descoperit maşina răstrurnată a unui şofer, pe un câmp. Bărbatul decedase, iar primele indicii arătau că botoşăneanul a murit strivit de maşină. Cercetările ulterioare au arătat că de fapt bărbatul era mort de dinainte ca maşina să se răstoarne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri după-amiază pe un drum de ţară din Orăşeni Deal a avut loc un accident mortal. Mai precis un bărbat de 61 de ani, Dumitru L. din localitate s-a răstrunat cu maşina pe câmp de mai multe ori. La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi ambulanţă.
 
Misterul unui accident
 
Şoferul era decedat. Nu a mai fost resuscitat fiindcă trupul său era zdrobit pur şi simplu de maşină. La prima vedere aceasta era şi cauza decesului. 

Bărbatul a pierdut controlul volanului s-a răsturnat pe câmp şi a murit strivit. Lucrurile s-au complicat în momentul în care au apărut o serie de aspecte ciudate. În primul rând şoferul a urcat în mod inexplicabil cu maşina pe un dâmb, s-a izbit în pământ şi s-a răsturnat. Apoi lucrurile s-au complicat şi mai mult.
 
Şofer deja mort
 
Din informaţii neoficiale, se pare că bărbatul era deja mort când maşina se răstrurna, strivit fiind doar cadavrul. Se bănuieşte, spune botosaneanul.ro, un infract suferit de şofer la volan. Acesta, precizează aceeaşi publicaţie,ar fi rămas cu picioarele blocate pe acceleraţi şi în urma decesului, maşina ar fi mers singură până s-a răsturnat. Se fac în continuare cercetări pentru elucidarea misterului.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările