Accident horror la Botoşani. O femeie a fost aruncată prin parbriz după un impact devastator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a fost efectiv distrus FOTO botosaneanul.ro
Autoturismul a fost efectiv distrus FOTO botosaneanul.ro

Două femei printre care şi o şoferiţă de 31 de ani au murit după un accident horror. Maşina condusă de o botoşăneancă a fost efectiv spulberată de un alt autoturism în timpul unei manevre greşite de întoarcere.

Joi după-amiază, la ieşirea din municipiul Dorohoi a avut loc un accident rutier groaznic, cu doi morţi şi mai mulţi răniţi. Totul s-a petrecut după ora 17.00 pe drumul ce ducea de la Dorohoi la Şendriceni. O şoferiţă de 31 de ani, din Botoşani a oprit la marginea drumului pentru câteva minute. În maşină se mai aflau încă două femei şi un bărbat. La un moment dat şoferiţa a vrut să întoarcă autorismul, pe carosabil, fără să se asigure. 

În urma manevrei maşina botoşănencei a fost izbită în plin de un alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din comuna Şendriceni. Impactul a fost devastator. Maşina şoferiţei de 31 de ani a fost făcută zob. Botoşăneanca a fost aruncată efectiv prin parbriz şi a murit aproape pe loc. Încă o femeie de 54 de ani, aflată probabil pe partea impactului, a murit la scurt timp după producerea accidentului. Alte trei persoane au fost descarcerate, din acelaşi autoturism şi duse de urgenţă la spital. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Accident în Hunedoara, după o depăşire neregulamentară. Două maşini s-au ciocnit frontal FOTO

Grav accident de muncă la Iaşi. Un bărbat de origine vietnameză a căzut de la înălţime

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite