A lăsat satul fără curent

A lăsat satul fără curent

Narcis Lupancu spune că stâlpul i-a adus numai necazuri

O sută de familii din satul botoşănean Hudum, comuna Curteşti, au stat fără curent electric timp de 24  de ore pentru că un consătean nu le-a dat voie echipelor E.ON să intre în curtea lui pentru a schimba un transformator electric ars.

Ştiri pe aceeaşi temă

Botoşăneanul Narcis Lupancu a pretins bani de la E.ON, care voia să schimbe un transformator aflat pe proprietatea lui. Narcis Lupancu era supărat pe E.ON din cauză că din transformator s-a scurs nişte ulei, care i-a pătat pietrele cu care voia să-şi paveze curtea.

„Dacă acceptau să-mi plătească despăgubiri, îi lăsam să intervină. Nu au decât să mute din curte stâlpul pe care se află transformatorul“, a răbufnit proprietarul. Rămaşi fără curent de miercuri după-amiază, oamenii din sat au sunat disperaţi la E.ON, la poliţie şi chiar la pompieri.

Nimeni însă nu a putut face nimic până ieri la ora 16.00, când Lupancu a acceptat să-i lase pe electricieni să intre în curtea lui, după ce a discutat cu o delegaţie oficială condusă de subprefectul Paul Secrieru. După acest episod, Lupancu şi-a dat demisia din funcţia de consilier local pe care o deţinea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: