Accident mortal. O femeie de 40 de ani a murit zdrobită sub o autoutilitară răsturnată pe şosea

Accident mortal. O femeie de 40 de ani a murit zdrobită sub o autoutilitară răsturnată pe şosea

Atoutilitara s-a răsturnat iar femeia a murit pe loc FOTO botosaneanul.ro

O femeie de 40 de ani din municipiul Botoşani a murit după ce autoutilitara condusă de soţul acesteia s-a răsturnat pe şosea. De vină, se pare, a fost un alt şofer aflat într-un bolid care a depăşit şi a acroşat maşina în care se aflau cei doi soţi. Autoturismul s-a răsturnat şi a zdrobit-o pe pasageră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident mortal la Botoşani. O femeie de 40 de ani din municipiul Botoşani a murit în urma unui accident rutier. Aceasta se afla pe locul pasagerului într-o autoutilitară condusă de soţul acesteia. Accidentul a avut loc după ce  autoutilitara însă a fost lovită în partea din faţă  de un alt autoturism intrat în depăşire. 

Şicanare mortală
 
Duminică la orele prânzului Daniela şi Petru L., doi soţi din municipiul Botoşani, se întorceau acasă de la ţară, din comuna Roma. Bărbatul conducea o autoutilitară, iar soţia acestuia se afla pe locul din dreapta. Pe drum, autoutilitara a fost depăşită de un şofer de 36 de ani care conducea un autoturism Audi.  

Aflat în depăşire, şoferul de pe Audi a acroşat partea din faţă a autoutilitarei. În acel moment autoutilitara a intrat în balans, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina la marginea drumului. În cele din urmă maşina a revenit pe roţi. 

În timpul incidentului însă, soţia şoferului autoutilitarei a plonjat pur şi simplu pe geam şi a fost zdrobită de maşină. Femeia a murit pe loc. Soţul acesteia a suferit un şoc şi a fost transportat de urgenţă la spital. Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic dar s-a constatat că nu au consumat alcool. În momentul de faţă se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările