Şef de la Poliţia de Frontieră condamnat la închisoare pentru abuz în serviciu. Acesta a fost acuzat că şi-a făcut parte din bunurile confiscate de la contrabandişti

Şef de la Poliţia de Frontieră condamnat la închisoare pentru abuz în serviciu. Acesta a fost acuzat că şi-a făcut parte din bunurile confiscate de la contrabandişti

Fostul poliţist de frontieră a fost prins în urma unor controale FOTO agerpres

Un şef de al Poliţia de Frontieră din Botoşani a fost condamnat la închisoare după ce a încercat să facă dispărute 1200 de pachete de ţigări confiscate de la contrabandişti. Acesta a primit doi de închisoare cu suspendare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, fostul şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră de la Româneşti, comisarul şef Marcel B. a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, anunţă monitorulbt.ro. 

Timp de patru ani, şeful de la poliţie de frontiră nu va avea voie să facă nicio mişcare greşită. În cazul comiterii unei alte infracţiuni acesta va fi băgat la închisoare.

A furat ce a confiscat

Condamnarea fostului şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră de la Româneşti vine după trei ani de cercetări şi procese. Fapta pentru care a fost găsit vinovat de magistraţi a fost comisă de Marcel B. în anul 2012. 

Poliţistul de Frontieră se afla în concendiu când oamenii din subordinea sa, au pus mâna pe un grup de contrabandişti cu ţigări. Aceştia aduceau ţigările din Republica Moldova. Aflând că este o captură importantă, şeful de la Româneşti s-a dus imediat la muncă şi noaptea a pus să fie desfăcuţi sacii şi o parte a ţigărilor mutate într-o altă clădire părăsită, de unde au dispărut 1200 de pachete cu ţigări. 

Procurorii au bănuit că poliţistul îşi făcea parte din marfa contrabandiştilor. Cazul a fost preluat în cele din urmă de DNA Suceava.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările