VIDEO Replica surprinzătoare a unui clujean urmărit de Poliţia Rutieră zeci de kilometri, dintr-un judeţ în altul: „N-am auzit sirenele“

VIDEO Replica surprinzătoare a unui clujean urmărit de Poliţia Rutieră zeci de kilometri, dintr-un judeţ în altul: „N-am auzit sirenele“

Bărbatul a fost prins de către poliţişti în Dej, după ce a fost urmărit zeci de kilometri FOTO: dejeanul.ro

Luni seara, un clujean de 41 a fost urmărit de Poliţia Rutieră zeci de kilometri, fiind prins în judeţul învecinat. Poliţiştii din oraşul Beclean i-au făcut semn să oprească, după ce l-au surprins efecutând o depăşire neregulamentară. Întrebat de ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a mers cu ei pe urme zeci de kilometri, bărbatul a spus senin că nu a auzit semnalele acustice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un clujean de 41 de ani a fost surprins luni seara de către poliţiştii de la Ordine Publică din Beclean, chiar când efectua o depăşire neregulamentară, la intrarea în oraş. Aceştia i-au făcut bărbatului semn să oprească, însă acesta a refuzat şi şi-a continuat drumul către Dej. 
 
Alertaţi de colegii din Bistriţa-Năsăud, poliţiştii dejeni au organizat un filtru, însă, potrivit dejeanul.ro, bărbatul a reuşit să scape şi de acest filtru, încercând să se ascundă de oamenii legii pe străduţele din Dej. 
 
Acolo, bărbatul şi-a părăsit maşina de teren pe care o conducea şi a încercat să fugă pe jos, fiind prins în cele din urmă de către poliţişti. În total, 4 echipaje de poliţie au fost pe urmele bărbatului, care a şi fost încătuşat.
Întrebat de ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor, bărbatul a răspuns senin: „Nu am auzit sirenele”. 
 
„O persoană necunoscută, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin oraşul Beclean, nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor de la Ordine Publică, continuându-şi deplasarea, în direcţia spre Dej. Poliţiştii au procedat la urmărirea acesteia, până în municipiul Dej, unde, cu sprjinul poliţiştilor dejeni, l-au depistat şi ulterior l-au identificat, ca fiind un bărbat de 41 de ani din municipiul Cluj Napoca. A fost testat şi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul a fost sanctionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice”, a declarat pentru Adevărul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea. 
 

Motivul pentru care a fugit de Rutieră, un mister şi pentru oamenii legii 

Convinşi că bărbatul are ceva de ascuns, oamenii legii i-au luat la puricat şi actele. Toate erau în ordine. 
Acesta avea suspendat permisul de conducere după ce a accidentat un pieton în Botoşani în urmă cu câteva zile, însă avea asupra sa dovada înlocuitoare, care îi dădea dreptul să conducă.
 
Poliţiştii i-au controlat şi autoturismul, crezând că acesta are de ascuns ceva în maşina de teren cu care se deplasa, însă nici acolo nu au găsit nimic. 
 
 

Vă mai recomandăm:

 
 
citeste totul despre: