VIDEO Cum îl imită un tânăr din Năsăud pe Ceauşescu şi ia peste picior situaţia societăţii româneşti

VIDEO Cum îl imită un tânăr din Năsăud pe Ceauşescu şi ia peste picior situaţia societăţii româneşti

FOTO: printscreen Youtube

De mai bine de o lună, pe YouTube circulă un filmuleţ care îl înfăţişează pe un tânăr din Năsăud în timp ce-l imită pe Nicolae Ceauşescu. Acesta profită de ocazie şi într-un discurs „ca la carte” surprinde neajunsurile şi aberaţiile din societatea românească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un filmuleţ de doar 3 minute, filmat într-o pădure din Năsăud, face senzaţie pe Internet. Personajul principal este un tânăr din Năsăud ce sigur nu a avut mai mult de câţiva anişori la Revoluţie.

Acesta îl imită pe nimeni altul decât Nicolae Ceauşescu, deşi nu a avut ocazia să îi asculte discursurile „live”. Printre subiectele abordate de tânărul care pare şi el amuzat de ce spune se numără starea şcolilor, a spitalelor, precum şi influenţa pe care o are televiziunea asupra societăţii. Nu ezită să vorbească şi despre gay sau despre maghiari.

„Am construit un canal de la Marea Neagră la Dunăre şi pe mulţi i-am îngropat gratis”, mai spune tânărul amuzat în discursul său. Până în acest moment filmuleţul a adunat aproape 1000 de vizualizări.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările