VIDEO Flagrant în biroul unui prim procuror. Banii au fost găsiţi pe masă

VIDEO Flagrant în biroul unui prim procuror. Banii au fost găsiţi pe masă

Captură video                                                                                  sursa: DGA

Ofiţerii DGA au găsit banii pe masa prim procurorului. Bărbatul care a încercat să ofere mita a explicat gestul său.

Joi, 7 mai, ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud au organizat prinderea în flagrant a unei persoane, în vârstă de 40 ani,după ce a remis, cu titlu de mită, suma de 100 euro, către prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

„În schimbul acestei sume de bani, mituitorul i-a solicitat prim procurorului să urgenteze soluţionarea unui dosar penal în care acesta este inculpat pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier şi să dispună restituirea permisului de conducere suspendat”, transmite DGA.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, ca urmare a denunţului formulat de magistrat, iar acţiunea de prindere în flagrant s-a realizat în sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, beneficiind de sprijinul conducerii instituţiei.

Ulterior, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru infracţiunea de dare de mită, fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

VIDEO: DGA

Pe aceeaşi temă:

Tânără prinsă în timp ce încerca să mituiască doi poliţişti cu suma de 2.500 de lei

Românca implicată în salvarea bolnavilor de COVID-19 din SUA. „Folosim inteligenţa artificială pentru a şti de cât oxigen are nevoie un pacient“ 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: