VIDEO „Exces de zer“. Un agent a folosit maşina de Poliţie ca să transporte mai multe bidoane cu zer

VIDEO „Exces de zer“. Un agent a folosit maşina de Poliţie ca să transporte mai multe bidoane cu zer

Poliţistul s-a folosit de maşina de serviciu pentru a transporta lichidul FOTO: tajurn.ro

Un agent de poliţie îmbrăcat în haine civile a fost surprins lângă o fabrică de lapte din oraşul Beclean, în timp ce descărca mai multe bidoane cu lichid, ce părea a fi zer. Lichidul fusese transportat tocmai cu autospecială de poliţie. Superiorii săi au început o anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 14 aprilie, un agent de poliţie îmbrăcat în haine civile, cel mai probabil aflat în timpul liber, a fost suprins cu telefonul de un participant la trafic, în timp ce descărca dintr-o autospecială de serviciu mai multe bidoane cu ceea ce părea a fi zer. 
 
Totul se petrecea lângă gardul unei fabrici de prelucrare a laptelui. Agentul, în timp ce descărca bidoanele cu zer din portbagaj, discuta cu un angajat al fabricii, aflat dincolo de gardul despărţitor.
Filmarea şi fotografia au ajuns la şefii agentului, care au început o anchetă. Se pare că acesta este angajat al Poliţiei Transporturi. 
 
„La data de 15 aprilie, Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud a dispus efectuarea de verificări, ca urmare a unor filmări apărute în mass-media. Faţă de poliţistul în cauză s-a dispus cercetarea prealabilă, iar în funcţie de rezultatele verificărilor vor fi luate măsurile legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb. 
 
 
 
Foto/Video: tajurn.ro
 

Vă mai recomandăm:

 
 
citeste totul despre: