VIDEO Copil de 5 ani, lovit de un bărbat îmbrăcat în Moş Nicolae. Mama acceptă totul, în timp ce băiatul plânge în hohote

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băieţelul este ţinut în genunchi, la perete şi ameninţat cu un băţ FOTO Captură Video
Băieţelul este ţinut în genunchi, la perete şi ameninţat cu un băţ FOTO Captură Video

Un băieţel de 5 ani a fost umilit de un bărbat îmbrăcat în Moş Nicolae, chiar la îndemnul mamei. Copilul a fost ţinut în genunchi lângă un perete şi pus să promită că nu mai mâzgăleşte pereţii grădiniţei. Mai mult, bărbatul l-a şi atins pe copil cu nuiaua cu care îl ameninţa.


UPDATE: 

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Deocamdată, dosarul este in rem, cerctându-se faptele şi nu persoane.

„Poliţia s-a autosesizat ca urmare a unor imagini video apărute în mass-media. În urma verificărilor, poliţiştilor Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de rele tratamente aplicate minorului. Poliţiştii au solicitat sprijin psihologic la DGASPC”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Mama copilului are 31 de ani şi este din localitatea Bistriţa-Bârgăului. Îşi creşte copilul singură. Bărbatul deghizat are 40 de ani, este din localitate şi este unchiul băieţelului.


Scena a avut loc în ziua de Moş Nicolae, într-un sat de pe Valea Bârgăului, din Bistriţa-Năsăud. Se pare că mama unui băieţel care are circa 5 ani a vrut să îi dea o lecţie copilului înainte ca Moş Nicolae să îi dea darurile mult-aşteptate.

Un bărbat deghizat în Moş Nicolae s-a apropiat de băieţel, l-a pus să stea în genunchi lângă un perete şi l-a pus să promită că este cuminte şi nu mai mâzgăleşte pereţii grădiniţei.

De faţă la întreaga scenă este şi mama copilului. În ciuda faptului că băieţelul plângea în hohote, bărbatul continua să îl agreseze şi să-l ameninţe cu nuiaua. La un moment dat, acesta îl şi atinge pe băieţel cu bota.

Alături de băieţel, mai este pusă în genunchi şi o fetiţă, căreia i se aplică acelaşi tratament. Mama îl ameninţă pe cel mic că îl va chema pe Moş Nicolae să îl pedepsească dacă nu este cuminte.
 

Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil de către rudele copilaşului. Mai apoi, filmuleţul a ajuns la tatăl natural al copilului, stabilit în judeţul Constanţa.
 

Abuzul, scos la lumină de tatăl băieţelului, care a plătit pentru cadouri

Cel care a scos la lumină acest filmuleţ şi abuzul a fost chiar tatăl natural al băieţelului. În urmă cu câteva zile, acesta i-a trimis mamei copilului o sumă de bani, pentru a-i achiziţiona acestuia cadouri de Moş Nicolae. 

Pentru a-i arăta că banii au ajuns unde trebuie, femeia i-a trimis tatălui copilului filmuleţul care îl înfăţişa pe băieţel terorizat de Moş Nicolae. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului din Constanţa, care a luat legătura cu specialiştii din Bistriţa-Năsăud.

Direcţia pentru Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud a început o anchetă, deplasându-se vineri spre localitatea în care locuieşte femeia cu concubinul său şi cu băieţelul.

 „Am văzut şi noi filmuleţul. Se pare că tatăl locuieşte în judeţul Constanţa şi la vizionarea filmului a sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa, care mai apoi a luat legătura cu noi. Tatăl ar fi trimis bani mamei pentru a-i face o bucurie copilului. Aşa ceva nu se face nici măcar de Moş Nicolae. Copilul a fost abuzat şi traumatizat emoţional şi i s-au încălcat mai multe drepturi”, a declarat Teodor Sângeorzan, şef serviciu în cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite