Vicepremierul Liviu Dragnea, vizită-fulger la Bistriţa: „Primarii au aşteptat ca voturile să vină de la sine. Vom schimba strategia de campanie în turul al doilea“

Vicepremierul Liviu Dragnea, vizită-fulger la Bistriţa: „Primarii au aşteptat ca voturile să vină de la sine. Vom schimba strategia de campanie în turul al doilea“

Liviu Dragnea a făcut vineri o vizită surpriză la Bistriţa FOTO: Bianca Sara

Vicepremierul Liviu Dragnea a făcut vineri o vizită-surpriză la Bistriţa, unde i-a convocat pe liderii PSD din judeţ, dar şi pe primari la o discuţie care avea să îi determine să „îşi ia în serios rolul”. Dragnea a spus că primarii au luat primul tur mult prea uşor, crezând că voturile vin de la sine, în mai multe  zone din ţară, înclusiv în Bistriţa-Năsăud, unde Klaus Iohannis a obţinut un scor mai bun.

„Sunt anumite zone unde colegi de-ai noştri nu şi-au făcut treaba cum trebuie. Au luat primul tur mult prea uşor, au crezut că vine de la sine, dar nu vine de la sine”, a precizat vineri la Bistriţa, vicepremierul Liviu Dragnea.

De asemenea, acesta a ţinut să puncteze şi faptul că se va schimba strategia de campanie în turul al doilea, sugerând că este vorba despre întreaga ţară, nu doar de zonele unde Iohannis a obţinut un scor electoral mai bun.

„Prima acţiune va fi să meargă atât cât pot din casă în casă să vorbească cu cât mai mulţi oameni direct, dar fără jenă. Toţi o să-şi lase hainele cu funcţia acasă, să fie doar membri de partid şi o să vorbească cu oamenii, să le spună direct de ce e mai bun Victor Ponta decât Iohannis”, a completat Dragnea.

Acesta a mai spus că cine are un mesaj special pentru ardeleni şi vrea să stimuleze foarte mult în Transilvania un anumit spirit greşeşte foarte mult şi generează un demers extrem de periculos.

Vă mai recomandăm:

Negocierile dintre PSD şi ACL au eşuat. Dragnea: Iohannis fuge de dezbateri. Gorghiu: Dragnea minte. Vom pune presiune pe Ponta
Peste 20.800 de ”turişti” în judeţul roşu al lui Liviu Dragnea 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările