Viaţa unui administrator de pensiune atârnă de un fir de aţă, după ce a fost strivit de TAF-ul pe care îl conducea

Viaţa unui administrator de pensiune atârnă de un fir de aţă, după ce a fost strivit de TAF-ul pe care îl conducea

Bărbatul se luptă să trăiască, după ce a fost strivit de TAF-ul pe care îl manevra

Un bărbat de 35 de ani este în stare foarte gravă după ce s-a răsturnat cu TAF-ul pe care îl conducea şi a fost strivit de utilaj. Medicii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe bărbat fără o parte din craniu, cu pierderi masive de sânge şi cu degetele de la o mâna amputate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri seara, pe un câmp din comuna Parva, un bărbat de 35 de ani s-a răsturnat cu TAF-ul pe care îl conducea. Acesta a fost strivit de utilaj, medicii găsindu-l în stare gravă. 
 
Bărbatul a fost dus de oamenii din comună până la ambulanţă, incidentul producându-se într-o zonă greu accesibilă. Medicii l-au găsit pe bărbat fără o parte din craniu, în comă profundă, cu pierderi masive de sânge şi cu mai multe degete de la o mână amputate. 
 
„Am fost solicitaţi la un pacient politraumatizat, într-o zonă greu accesibilă, la 3 kilometri de Parva, sus pe munte. Am găsit un pacient politraumatizat, în comă profundă, cu un traumatism cranio-cerebral sever, cu dislocare de calotă craniană în zona fronto parientală stângă, pierdere masivă de sânge, amputare de degete la membrul superior. Accesul până la locul intervenţiei a fost foarte dificil”, a declarat plutonierul major Ioan Suciu de la secţia Pompieri Năsăud. 
 
Bărbatul avea 35 de ani, era căsătorit şi avea 2 copii, un băiat adolescent şi o fetiţă de doar câţiva ani. Împreună cu soţia sa, acesta administra o pensiune în comuna Parva. Potrivit localnicilor, bărbatul era foarte priceput în manevrare TAF-urilor, deţinând de mai mulţi ani un astfel de utilaj.
 
„Bărbatul avea un TAF proprietatea lui şi s-a deplasat pe terenul lui pentru a tăia arbori pentru lemne de foc. În timpul manevrelor a greşit, iar TAF-ul s-a răsturnat. Pădurea se află într-o zonă foarte abrută, înclinaţie de 40%”, a explicat primarul comunei Parva, Ioan Strugari.
 

Vă mai recomandăm:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările