Vasile Borş şi Geea Balaszy-Titieni au lăsat PDL pentru PMP

Vasile Borş şi Geea Balaszy-Titieni au lăsat PDL pentru PMP

Vasile Borş dădea semne că ar vrea să se alăture celor de la Mişcarea Populară încă de când formaţiunea politică şi-a făcut filială în judeţ

Dacă până acum niciun democrat-liberal bistriţean nu recunoştea deschis că va trece la Partidul Mişcarea Populara, se pare că Geea Balaszy-Titieni şi fostul primar al comunei Maieru au părăsit PDL şi s-au alăturat formaţiunii politice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vizita Elenei Udrea la Bistriţa a determinat plecări din PDL, deşi democrat-liberalii declarau sus şi tare că nu-şi vor părăsi partidul mamă pentru a se alătura noii formaţiuni PMP.

„Vă informăm că, începând de astăzi, 27 februarie 2014, s-au alăturat PMP Bistriţa-Năsăud, demisionând din PDL, Geea Balaszy-Titieni, care va ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte al PMP Bistriţa-Năsăud şi Vasile Borş, care este propunerea PMP Bistriţa-Năsăud, pentru o candidatură la alegerile pentru Parlamentul European,” se arată în comunicatul de presă remis de PMP Bistriţa-Năsăud.

Potrivit conducerii PMP Bistriţa-Năsăud şi alţi membri ai PDL şi-au anunţat intenţia se a se alătura formaţiunii politice. Se pare că Vasile Borş îşi va da demisia şi din funcţia de viceprimar al comunei Maieru.

Vasile Borş a fost candidatul PDL pentru şefia judeţului şi a condus comuna Maieru până în 2012, iar Geea Balaszy-Titieni a fost consiliera senatorului Cristian Florian, dar şi a fostului preşedinte de Consiliu Judeţean Liviu Rusu.Vă mai recomandăm:

Deputatul Ioan Oltean: Dacă PMP îşi face un obiectiv din racolarea membrilor PDL îi asigur că vor eşua

Democrat-liberalii bistriţeni se feresc să-şi asume o trecere la PMP

 

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările