Una dintre cele mai populare trupe din Australia, cântă la Bistriţa de Paşti

Una dintre cele mai populare trupe din Australia, cântă la Bistriţa de Paşti

Sleepmakeswaves vor cânta pentru prima dată în România

Weekendul acesta se va desfăşura ediţia de primăvară a Basm Festival, care va reuni la Bistriţa nu mai puţin de 13 formaţii. Printre acestea se va număra şi una dintre cele mai apreciate trupe de post-rock din Australia, Sleepmakeswaves.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ziua în care cele mai multe dintre gospodine dau startul maratonului culinar pentru Sărbătorile Pascale, Basm Festival îşi deschide porţile. Concertele se vor desfăşura în perioada 10-12 aprilie, începând cu ora 21:00 la Casa Armatei.

Accesul la toate evenimentele este 40 de lei. Vineri accesul este 15 lei până la ora 22:00 şi 20 de lei după această oră, la fel şi sâmbătă şi duminică.

Printre invitaţi se numără şi Sleepmakeswaves, una dintre cele mai apreciate trupe de post-rock din Australia, care se află pentru prima dată în România. Bistriţa a fost încadrată în turneul australienilor, care-i poartă prin peste 20 de ţări.

Programul concertelor:

Vineri 10 aprilie, ora 21:00 – Sleepmakeswaves, Hyjack, Dannilor, Lucu Chen
Sâmbătă 11 aprilie, ora 21:00 – Karpov not Kasparov, Saboar, Seme, Pavlov, Tight Cherry
Duminică 12 aprilie, ora 21:00 Douche Beat, Borac, Kek, HighRoller

Vă mai recomandăm:
 

FOTO Fanfara Transilvania a electrizat centrul istoric al oraşului

Cum reuşeşte o asociaţie să dea lecţii primăriei în materie de evenimente. Cu ce ne aşteaptă Basm Festival weekendul acesta

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările