Un şofer care a cauzat un accident era să moară de frig, după ce niciun participant la trafic nu a oprit să îl ajute să iasă din autoturism

Un şofer care a cauzat un accident era să moară de frig, după ce niciun participant la trafic nu a oprit să îl ajute să iasă din autoturism

Bărbatul a fost ajutat în cele din urmă de un şofer de TIR din Harghita

Un bistriţean de 41 de ani a fost implicat, marţi dimineaţă, într-un accident rutier. Acesta s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea Drumului Naţional 15A, rămânând blocat în autoturism. Deşi nu a fost rănit serios în accident, el a fost la un pas de la muri de frig, după ce ceilalţi participanţi la trafic nu au oprit să-l ajute.

Un bistriţean de 41 de ani din cartierul Unirea a fost implicat marţi dimineaţa într-un accident rutier. În localitatea Viile Tecii, acesta a fost surprins alveola de pe mijlocul drumului, a evitat-o în ultimul moment, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu autoturismul în şanţul de pe marginea şoselei.
 
În urma impactului, bărbatul s-a lovit la umăr şi nu a mai putut deschide portiera autoturismului pentru a ieşi. Mai bine de jumătate de oră a stat bărbatul pe un frig crâncen blocat în autoturism, asta deşi prin zonă au trecut mai multe maşini.
 
Nimeni nu a oprit să-i acorde bărbatului primul ajutor sau măcar să sune la 112 pentru a anunţa evenimentul. În cele din urmă, un şofer de TIR din Harghita a oprit, l-a scos pe bărbat din autoturism şi l-a băgat în autotren pentru a se încălzi până la sosirea echipajului medical.
 
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru îngrijiri medicale suplimentare. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: