Un poliţist din Bistriţa-Năsăud a împuşcat un bărbat care l-a atacat cu o bâtă. Atacatorul, care a refuzat să se supună somaţiei, a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea bistriţeană Sângeorz-Băi a atacat cu bâta o patrulă de poliţiştii venită, în urma unui apel la 112, să aplaneze un conflict violent.


UPDATE Tânărul împuşcat de poliţist a decedat în cursul nopţii. Se pare că acesta nu a supravieţuit operaţiei la care a fost supus de către medici. 

UPDATE În ciuda faptului că reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au precizat că două persoane au fost rănite, respectiv poliţistul care a fost lovit cu o bâtă peste faţă şi un tânăr de 25 de ani în care a tras cu arma colegul omului legii, se pare că la spital au ajuns 4 persoane. 

Este vorba despre poliţistul de 25 de ani care a fost lovit de către tânărul recalcitrant în zona feţei, despre tânărul împuşcat de colegul omului legii, dar şi despre mama tânărului, în braţul căreia ar fi ricoşat unul dintre gloanţe. De asemenea, un bărbat de 47 de ani a ajuns şi el a spital cu un hematom şi o fractură de peromeu stâng.

„În cursul acestei nopţi, în serviciul UPU al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, a fost aduşi patru pacienţi, dintr-o altercaţie: un bărbat de 25 de ani cu plagă împuşcată în abdomen, plagă împuşcată în coapsa stângă, stop cardio-respirator, resuscitat, cu care s-a intrat direct în sala de operaţii, o femeie de 56 de ani, cu plagă împuşcată treime medie antebraţ drept, a fost suturată plaga şi s-a externat la domiciliu, nu a necesitat internare, un bărbat de 47 de ani cu o fractură de peromeu stâng, cu hematom local mare, a fost internat în secţia de ortopedie şi încă un bărbat de 25 de ani cu traumatism cranio-facial, cu fractură de sinus maxilar şi fracturi orbitale, pe lânga asta a avut şi o fractură toracică, este internat în secţia ORL”, a declarat Mihaela Mastan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. 

Tânărul de 25 de ani care a agresat poliţiştii este în stare foarte gravă, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.


Un incident grav a fost semnalat de oficialii Poliţiei în seara zilei de vineri, 8 decembrie, în localitatea bistriţeană Sângeorz-Băi. În jurul orei 21.30, un poliţist ajuns să aplaneze un conflict a fost atacat cu o bâtă şi lovit în cap de una dintre persoanele recalcitrante. 

Poliţiştii fuseseră chemaţi de un bistriţean care a reclamat că casa i-a fost spartă şi a fost atacat cu o rangă.

"Un bărbat a fost rănit în această seară, după ce a atacat o patrulă de poliţişti, care se afla în misiune, la o intervenţie în urma unui apel prin 112. Patrula de poliţie din oraşul Sângeorz-Bai a fost dirijată să aplaneze un scandal. În momentul în care au încercat să-l conducă la unitatea de poliţie pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi poliţişti cu o bată în zona capului, în sprijinul lui venind şi un prieten. Urmare a somaţiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit in zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre politisti a fost si el transportat la spital, prezentând leziuni in zona capului. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud", se arată în comunicatul Poliţiei Bistriţa-Năsăud.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite