Un parlamentar român a donat 10.000 de lei unui spital. „Nu sunt poze din tinereţe, ci indemnizaţia pe o lună“

Un parlamentar român a donat 10.000 de lei unui spital. „Nu sunt poze din tinereţe, ci indemnizaţia pe o lună“

Daniel Suciu, parlamentar PSD                                                   FOTO: Arhiva Adevărul

Un parlamentar din judeţul Bistriţa-Năsăud a răspuns unei provocări virale pe reţelele sociale. Nu a postat o fotografie din tinereţe, aşa cum cere regula jocului pe Facebook, ci dovada că şi-a donat indemnizaţia unui spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daniel Suciu este deputat de Bistriţa-Năsăud din partea PSD. El a rsăpuns provocărilor de pe Facebook prin care numeroase persoane postează fotografii din tinereţe, postând dovada că şi-a donat indemnizaţia de 10.000 de lei spitalului din oraşul Năsăud.

„Am tot fost provocaţi zilele acestea...să ne aducem aminte de trecut. Doar că acum este vorba despre prezentul şi viitorul nostru. Şi sănătatea noastră, a tuturor. Trăim cu toţii cea mai mare provocare a ultimilor mulţi, foarte mulţi ani şi da, e nevoie de solidaritatea tuturor.

Aşadar, nu poze din tinereţe, ci indemnizaţia pe o lună pentru medicii de la Spitalul Năsăud, pentru echipamentele de care au nevoie toţi de pe Valea Someşului. Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine peste toate!”, scrie Daniel Suciu.

7 cadre medicale dela Spitalul orăşenesc Năsăud se află în acest moment în izolare la domiciliu după ce au intrat în contact cu o persoană, domiciliată într-un sat din apropierea oraşului, testată pozitiv COVID-19.

Doi bărbaţi din Năsăud (fraţi) s-au îmbolnăvit cu coronavirus, ambii fiind în acest moment internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca. Cei doi s-au întors recent din Italia.

Pe aceeaşi temă:

Bistriţa-Năsăud: 20 de cadre medicale, în izolare la domiciliu din cauza unei femei testate pozitiv COVID-19

Dosar penal pentru o femeie care a stat acasă 10 zile cu simptome COVID-19. A fost testată pozitiv, iar acum este în stare gravă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: