Un nominalizat la Grammy vine să-i încânte pe iubitorii jazz-ului din Bistriţa

Un nominalizat la Grammy vine să-i încânte pe iubitorii jazz-ului din Bistriţa

FOTO: gingergroup.ro

Miercuri, 4 decembrie, Sinagoga din Bistriţa va aduce un tribut jazz-ului cu ajutorul unui eveniment deosebit. Pianistul de origine română stabilit la New York, Lucian Ban şi violonistul american Mat Maneri (nominalizat Grammy) îşi vor lansa albumul Transylvanian Concert.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul va avea loc miercuri, la Sinagogă, începând cu ora 19:00. Turneul de promovare mai include oraşe precum Cluj, Timişoara, Oradea sau Sighetu-Marmaţiei. De asemenea, albumul Transylvanian Concert a fost promovat şi în America.

Albumul deja a avut parte de critici pozitive în cele mai prestigioase publicaţii, New York Times scriind că acesta este „un album minunat şi neliniştit ce relevă interesul comun al creatorilor săi pentru îmbrăţişarea misterului”.

Nici nu e de mirare dacă îi luăm în calcul pe autorii săi, românul stabilit la New York Lucian Ban şi violonistul american Mat Maneri, care a şi fost nominalizat la premiile Grammy.Vă mai recomandăm:

Din Teaca, la cele mai importante festivaluri de jazz din lume

Un festival pune oraşul-staţiune Sângeorz-Băi pe harta jazz-ului, pentru al doilea an consecutiv

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările