Un grup american va susţine un concert de muzică sacră în Biserica Evanghelică. Printre instrumente, 80 de clopoţei

Un grup american va susţine un concert de muzică sacră în Biserica Evanghelică. Printre instrumente, 80 de clopoţei

Tot mai des Biserica Evanghelică găzduieşte evenimente muzicale FOTO: Bianca Sara

Biserica Evanghelică va găzdui vineri, 27 iunie, un concert cu totul deosebit. Un grup din Florida va susţine un recital de muzică sacră şi seculară americană. 80 de clopoţei îi vor încânta pe cei prezenţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul se va desfăşura vineri, 27 iunie, începând cu ora 18:00, în Biserica Evanghelică. Invitat este un grup din Melbourne, Florida, care va susţine un recital de muzică sacră şi seculară americană.

Cei 11 membri ai grupului american folosesc, printre alte instrumente asemănătoare, şi 80 de clopoţei, care asigură un registru de patru octave. Intrarea la acest eveniment inedit este liberă.

Biserica Evanghelică a început să găzduiască astfel de evenimente artistice sau muzicale încă de acum doi ani, locaţia aflându-se în centrul unor sărbători ale municipiului precum Zilele Bistriţei sau Serbările Bistriţei Medievale.Vă mai recomandăm:

Misterul din jurul celei mai vechi lespezi de pe Biserica Evanghelică, simbolul Bistriţei

Biserica Evanghelică, singurul monument istoric cu lift din România, se pregăteşte să intre în circuitul turistic internaţional
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările