Un bărbat şi-a găsit sfârşitul în fântâna din curtea casei. Acesta s-ar fi sinucis, obsedat fiind că suferă de o boală cruntă

Un bărbat
şi-a găsit sfârşitul în fântâna din curtea casei. Acesta
s-ar fi sinucis, obsedat fiind că suferă de o boală cruntă

Apropiaţii bărbatului spun că nu a fost vorba despre un accident, ci o sinucidere FOTO: Mesagerul.ro

Un bărbat din oraşul Năsăud şi-a găsit sfârşitul joi, la prânz în fântâna din curtea casei sale. Se pare că bărbatul a căzut în fântână accidental. Echipajul medical ajuns la faţa locului a încercat să-l salveze, însă după o oră de manevre de resuscitare a fost nevoit să declare decesul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Neobişnuitul incident a avut loc joi, la prânz, în oraşul Năsăud. Bărbatul de 58 de ani se afla în curtea casei sale, când s-a aplecat în fântână şi s-a prăbuşit în puţ, unde şi-a pierdut conştienţa. 
 
„La faţa locului a fost alocat un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD. Un pompier salvator a intrat în fântână şi l-a scos pe bărbatul în vârstă de 58 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. L-a predat echipajului medical care a început imediat manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU BN, Marius Rus.
 
În ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, bărbatul a fost declarat decedat după aproape o oră de aplicare a manevrelor de resuscitare.
 
„Am fost sesizaţi prin serviciul 112 cu privire la faptul că un bărbat din oraşul Năsăud ar fi căzut într-o fântână. La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 58 de ani din oraşul Năsăud, care, în ciuda manevrelor de resuscitare, din păcate, a fost declarat decedat. Cercetările continuă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb. 
 
Potrivit mesagerul.ro, apropiaţii bărbatului spun că acesta era foarte deprimat în ultima perioadă şi nu exclud ca acesta să se fi sinucis. Bărbatul ar fi fost obsedat de ideea că ar suferi de cancer, în ciuda faptului că analizele medicale nu au confirmat această variantă. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările