Un bărbat a murit, după ce a fost călcat cu maşina de un şofer începător. După impact, autoturism a ajuns cu roţile în sus

Un bărbat a murit, după ce a fost călcat cu maşina de un şofer începător. După impact, autoturism a ajuns cu roţile în sus

Pietonul lovit de maşină a murit. Autoturismul a ajuns într-un cap de pod, după care s-a răsturnat

Un bărbat a murit miercuri după-masă, pe DN15 A, pe raza localităţii Teaca. Acesta a trecut drumul naţional printr-un loc nepermis şi a fost lovit de un autoturism condus de un şofer începător. Pietonul a trecut strada printr-un loc nepermis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15:30, pe DN15 A, pe raza localităţii Teaca. Din primele informaţii, un bărbat de 51 de ani din localitate a fost lovit de un autoturism, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure.
 
Acesta a fost găsit de echipajele medicale SMURD şi SAJ ajunse la faţa locului în stop cardio-respirator, cu răni grave. În ciuda eforturilor depuse de medici şi a manevrelor de resuscitare extinse, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Se pare că acesta se întorcea de la magazin, unde fusese să cumpere becuri. 
 
„Din păcate,  echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul pietonului. Au fost aplicate manevrele de resuscitate începute de echipajul SAJ şi continuate de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, dar organismul bărbatului nu a răspuns acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.
 
La volanul autoturismului se afla tot un localnic, un tânăr de 19 ani, care avea permis de conducere doar de două săptămâni. După ce l-a lovit pe bărbat, autoturismul a ajuns într-un cap de pod şi s-a răsturnat. Tânărul şofer a fost şi el rănit, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, pentru îngrijiri medicale. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 
citeste totul despre: