Un bărbat aflat în carantină, sub pază, a fost găsit mort. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat aflat în carantină, sub pază, a fost găsit mort. Poliţiştii au deschis o anchetă

Jandarmii duc mâncarea la persoanele aflate în carantină               FOTO: Prefectura BN

Bărbatul de 51 de ani s-a întors recent din Germania. Deoarece nu a respectat izolarea la domiciliu, a fost plasat în carantină instituţionalizată, sub pază.

Un bărbat în vârstă de 51 ani, aflat în carantină instituţionalizată, a fost găsit mort miercuri, 3 iunie. anunţul a fost făcut de Prefectura Judeţului Bistriţa-Năsăud. 

Bărbatul s-a întors din germania pe data de 22 mai. deoarece nu a respectat izolarea la domiciliu, pe data de 25 mai a fost introdus în carantină instituţionalizată, sub pază.

„În această dimineaţă şi la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locaţiei de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli. Ca urmare a faptului că nu au reuşit să stabilească un contact, forţele de ordine au recurs la intrarea forţată în camera acesteia”, transmite Prefectura.

Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă. Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului au constatat decesul.

O echipă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale şi Criminalistic se află la faţa locului şi efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi efectuată necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului.

„Menţionăm faptul că bărbatul nu a semnalat autorităţilor în niciun moment probleme de sănătate, simptomatologie specifică CoVid-19 sau alte probleme. Ultima dată când s-a luat legătura cu această persoană a fost în seara de 2 iunie”, adaugă reprezentanţii Prefecturii BN.

Pe aceeaşi temă:

17 persoane au fost plasate în carantină, sub pază, pentru nerespectare izolării la domiciliu

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: