Trenul deraiat în Mogoşeni a fost repus pe şine astăzi

Trenul deraiat în Mogoşeni a fost repus pe şine astăzi

În doi ani în zona Mogoşeni au deraiat două trenuri

Accidentul de ieri după amiază s-a petrecut la doi ani după un altul în aceeaşi zonă. În mai 2008, tot la Mogoşeni, a deraiat locomotiva unui tren personal.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cele două vagoane ale trenului care a deraiat miercuri seară, în localitatea Mogoşeni, din judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost repuse pe şine joi dimineaţă, în jurul orei 4.15. Potrivit subcomisarului  Adrian Crăciunescu, de la Poliţia Transporturi Feroviare Bistriţa-Năsăud, muncitorii nu au putut repune vagoanele pe şină decât după ce comisia de anchetă  a accidentului şi-a terminat cercetarea în zonă. Potrivit sursei citate prima concluzie a comisiei de anchetă a fost aceea  că defecţiunea este una de natură tehnică şi că nu a fost vorba despre o eroare umană.În urma accidentului de ieri nu au fost victime, iar pasagerii trenului au fost preluaţi după câteva minute de un alt tren.

Nici în urmă cu doi ani, când locomotiva unui tren personal a sărit de pe şine tot la Mogoşeni, la intrarea în Gară, nu s-au înregistrat victime. Atunci comisia de anchetăa stabilit că a fost vorba tot despre o defecţiune tehnică.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: