Tren de marfă cu 38 de vagoane pline cu buşteni a deraiat între judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tren de marfă cu 38 de vagoane pline cu cherestea a deraiat, joi seară, în judeţul Bistriţa-Năsăud, la limita cu judeţul Maramureş, fără a exista victime. Traficul feroviar este blocat între Vişeul de Jos şi Salva.

Centrul Infotrafic anunţă că traficul feroviar pe linia de cale ferată 409 este blocat, joi, seară, după ce un tren de marfă a deraiat. Incidentul s-a produs în zona Dealul Ştefăniţei, comuna Romuli.  

„Un tren de marfă (nr.4136) cu 38 vagoane încărcate cu cherestea a deraiat între staţiile Săcel şi Beclean. Nu sunt victime”, anunţă Infotrafic. 

Calea ferată a fost afectată pe o suprafaţă de 250 de metri. De asemenea a fost distrus un viaduct, circulaţia fiind imposibilă. În cel mai bun caz, circulaţia feroviara ar putea fi reluată vineri sau sâmbătă. 

Potrivit sursei citate, traficul feroviar este blocat între Vişeul de Jos şi Salva, iar cei 65 de pasageri din trenurile rămase în linie sunt transbordaţi cu autobuzele în oraşul Beclean, pentru a putea lua alte trenuri. 

Deocamdată nimeni nu ştie ce a cauzat această deraiere. Niciun oficial al CFR nu a comentat această situaţie. Zeci de muncitori ai CFR intervin pentru a se putea relua circulaţia feroviară din zonă. Ar fi afectate 6 trenuri de călători, care, cel mai probabil au fost anulate până la remedierea problemelor. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite