Tragedie lângă Bistriţa. Un tânăr din Vaslui a murit pe şantier după ce a fost  îngropat de un mal de pământ

Tragedie lângă Bistriţa. Un tânăr din Vaslui a murit pe şantier după ce a fost  îngropat de un mal de pământ

FOTO: Bistriţeanul

Un tânăr de 24 de ani care muncea la canalizare, în localitatea bistriţeană Sîntioana, a murit, luni, 1 iulie, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul era originar din Onceşti, judeţul Vaslui, şi muncea de mai mult timp la o firmă din Bistriţa Năsăud. Tânărul şi-a găsit sfârşitul în timp ce săpta la o canalizare. Potrivit Bistriţeanul.ro, chiar înainte să finalizeze lucrarea pe acel tronson, un bolovan ar fi căzut peste ţeavă. Tănărul a coborât în groapa respectivă pentru a lua bolovanul de pe ţeavă, moment în care a văzut că începe să cadă pământ peste el. Nu a mai reuşit să se salveze, ci a fost cuprins şi acoperit integral, în câteva secunde.

Deşi localnicii şi colegii i-au sărit în ajutor, cu lopeţi şi au reuşit să-l dezgroape până la genunchi, medicii sosţiţi la faţa locului nu au reuşit să-l mai salveze. Conform primei analize a celor de la ITM, la faţa locului, tânărul nu avea voie să coboare acolo neasigurat. Bărbatul nu era căsătorit şi mai avea doi fraţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările