În doar câteva luni doi copii şi-au pierdut ambii părinţi. Tatăl s-a stins ultimul astăzi, sub tractorul pe care-l conducea

În doar câteva luni doi copii şi-au pierdut ambii părinţi. Tatăl s-a stins ultimul astăzi, sub tractorul pe care-l conducea

FOTO: Arhivă

Un bărbat de 39 de ani, din Ciceu Corabia şi-a pierdut astăzi viaţa, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care-l conducea. Tragic este faptul că bărbatul avea doi copii, care în urmă cu câteva luni şi-au pierdut şi mama în urma unei intervenţii chirurgicale.

Ştiri pe aceeaşi temă


Incidentul s-a produs pe un câmp din localitatea Ciceu Corabia. Un tractor care transporta baloţi de fân s-a răsturnat pe câmp, prinzându-l pe şofer sub utilaj. Acesta a fost scos de sub tractor de persoanele care-l însoţeau, însă, rănile provocate au fost destul de grave.

Bărbatul de 39 de ani a fost găsit de către medici în stop cardio-respirator. Deşi au încercat minute în şir să-l resusciteze, medicii nu au mai putut să-l salveze pe bărbat, fiind nevoiţi să declare decesul.

Bărbatul avea doi copii, unul de 11 ani, iar altul de 9 ani, care astăzi şi-au pierdut şi tatăl, după ce în urmă cu doar câteva luni au rămas fără mamă, care a decedat în urma unei intervenţii chirurgicale.

Vă mai recomandăm:

Accident grav pe DN17 D: un tânăr şi o adolescentă au decedat, iar alta se luptă pentru viaţa ei

O poză era cât pe ce să-l coste viaţa pe un adolescent din Feldru. S-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de marfă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările