Topul celor mai inutile şi absurde lucruri din lume: de la apa dietetică la hainele „mop“ pentru bebeluş

Topul celor
mai inutile şi absurde lucruri din lume: de la apa dietetică la hainele „mop“ pentru bebeluş

O companie japoneză a scos pe piaţă apa „dietetică” FOTO lentilla.info

Deşi unele produse nu par să aibă utilitate, acestea se vând şi aduc venituri frumuşele. Printre cele mai inutile lucruri scoase la vânzare se numără apa dietetică sau sticluţe cu apă de ploaie nepotabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea din spatele produsului îl ajută să se vândă. De multe ori utilitatea acestuia este lăsată pe planul al doilea şi cu toate acestea o serie întreagă de produse ce par inutile se vând şi aduc profituri frumuşele.
 
Platormele buzzfeed.com şi westword.com au realizat un top al lucrurilor inutile pe care chiar le putem cumpăra de pe Internet sau din magazinele fizice:
 
- Printre cele mai inutile produse scoase la vânzare se numără „apa dietetică”. Aceasta a fost creată de japonezi şi are succes pe piaţa americană, deşi are la fel de multe calorii ca şi apa normală: 0. De asemenea, pe piaţa americană mai găsim şi apa „fitness”, produs care susţine că te hidratează mai bine decât apa normală atunci când faci sport.
 
- Bentiţa pe care poţi prinde telecomanda. Este vorba despre o bentiţă pe care pot fi prinse mai multe telecomenzi, pentru a nu le pierde prin casă. Şi acest produs are succes pe piaţa americană.
 
- Umbrelă pentru papuci. Aceste mici umbrele îţi protejează pantofii, însă nu poate fi prea comod să te deplasezi cu nişte umbrele ataşate de papuci. 
 
Foto: westword.com
 
- Şapca de golf cu păr. Acest produs chiar există şi se adresează jucătorilor de golf cu chelie, pentru a elimina complexele în timpul jocului. 
 
- Sticluţe cu apă de ploaie din Mare Britanie. O astfel de sticluţă, care conţine apă nepotabilă, după cum scrie pe etichetă, se poate cumpăra cu patru lire.
 
- Haine care şterg praful, pentru bebeluşi. În drumul său prin casă, bebeluşul adună şi praful şi mizeria depuse pe pardoseală.

Foto: westword.com
 
- Bară de strip-tease portabilă pe care o poţi ataşa de maşină.
 
- Săpunul cu diamant. Fiecare bucată de săpun în formă de inimioară conţine o bijuterie, la care poţi ajunge folosind săpunul. 
 

Vă mai recomandăm:

 
citeste totul despre: