Tânără prinsă în timp ce încerca să mituiască doi poliţişti cu suma de 2.500 de lei

Tânără prinsă în timp ce încerca să mituiască doi poliţişti cu suma de 2.500 de lei

Captură video

Tânăra (26 de ani) făcuse o mică afacere din comercializarea de măşti de protecţie, pe care le vindea fără forme legale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra de 26 de ani a fost prinsă în flagrant delict mirecuri, 6 mai. Ea încerca să mituiască doi ofiţeri de poliţie din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

„Tânăra a dat drept mită suma de 2.500 de lei (1.250 lei pentru fiecare), pentru ca poliţiştii să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, respectiv să-i restituie 14.700 lei, 100 de euro, un telefon mobil şi un laptop, ridicate la o percheziţie domiciliară efectuată în aceeaşi zi, într-un dosar penal având ca obiect infracţiunea de evaziune fiscală”, transmite Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

Cei doi poliţişti au refuzat şi au formulat denunţ la D.G.A. – S.J.A. Bistriţa Năsăud, care a sesizat imediat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud. În cauză s-a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, iar acţiunea de prindere în flagrant delict s-a realizat cu sprijinul conducerii I.P.J Bistriţa-Năsăud, la sediul instituţiei.

Ulterior, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe aceeaşi temă:

Românca implicată în salvarea bolnavilor de COVID-19 din SUA. „Folosim inteligenţa artificială pentru a şti de cât oxigen are nevoie un pacient“

VIDEO Oraş dezinfectat cu biocid de uz veterinar. Cine este deputatul PSD care a iniţiat operaţiunea


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: