Tânără prinsă în timp ce încerca să mituiască doi poliţişti cu suma de 2.500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Tânăra (26 de ani) făcuse o mică afacere din comercializarea de măşti de protecţie, pe care le vindea fără forme legale.

Tânăra de 26 de ani a fost prinsă în flagrant delict mirecuri, 6 mai. Ea încerca să mituiască doi ofiţeri de poliţie din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

„Tânăra a dat drept mită suma de 2.500 de lei (1.250 lei pentru fiecare), pentru ca poliţiştii să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, respectiv să-i restituie 14.700 lei, 100 de euro, un telefon mobil şi un laptop, ridicate la o percheziţie domiciliară efectuată în aceeaşi zi, într-un dosar penal având ca obiect infracţiunea de evaziune fiscală”, transmite Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

Cei doi poliţişti au refuzat şi au formulat denunţ la D.G.A. – S.J.A. Bistriţa Năsăud, care a sesizat imediat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud. În cauză s-a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, iar acţiunea de prindere în flagrant delict s-a realizat cu sprijinul conducerii I.P.J Bistriţa-Năsăud, la sediul instituţiei.

Ulterior, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe aceeaşi temă:

Românca implicată în salvarea bolnavilor de COVID-19 din SUA. „Folosim inteligenţa artificială pentru a şti de cât oxigen are nevoie un pacient“

VIDEO Oraş dezinfectat cu biocid de uz veterinar. Cine este deputatul PSD care a iniţiat operaţiunea


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite