Surorile top-model din Bistriţa-Năsăud nu mai dau zăpada în Dâmboviţa, s-au reprofilat şi s-au pus pe creat haine

Surorile top-model din Bistriţa-Năsăud nu mai dau zăpada în Dâmboviţa, s-au reprofilat şi s-au pus pe creat haine

Loredana şi Cosmina Salanţă FOTO: Facebook

La jumătate de an de la scandalul iscat în jurul companiei la care erau acţionare şi care a prins un contract de două milioane de euro pentru deszăpezirea drumurilor judeţene din Dâmboviţa, surorile Salanţă, „miss-uri” de meserie, se reprofilează şi părăsesc lumea construcţiilor şi a întreţinerii de drumuri. Cele două s-au îndreptat spre lumea modei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toamna a venit cu schimbări pentru fotomodelele Loredana şi Cosmina Salanţă. La jumătate de an de la scandalul iscat în jurul companiei lor, surorile Salanţă au ieşit din acţionariatul firmei de construcţii şi întreţinere drumuri şi s-au reprofilat.

Cele două modele s-au apucat de creat haine, pe care le promovează chiar ele la evenimentele la care participă. Magazinul se pare că este doar online şi poartă numele „The Sisters Butique”. Preţurile practicate sunt şi ele pentru toate buzunarele, începând de la 50-60 de lei şi ajungând la 700 de lei în cazul rochiilor.

Cel mai probabil surorile Salanţă îşi asigură legalitatea noului business cu ajutorul firmei mamei lor deschisă în 2013, întrucât ele nu mai apar în listele Registrului Comerţului cu nicio societate comercială.

Surorile Salanţă au început să cocheteze cu modelingul încă de tinere, cea care s-a remarcat în lumea modei şi la nivel internaţional fiind Loredana Salanţă. Aceasta are în palmares mai multe titluri de miss printre care Miss World România şi Top Model Of The World, Loredana fiind prima româncă ce a pus mâna pe acest titlu.

Firma surorilor Salanţă a pus mâna pe un contract gras cu statul

Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi, în care erau acţionare surorile Salanţă până de curând, a pus mâna la finalul anului 2013 pe un contract în valoare de două milioane de euro pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţul Dâmboviţa. La acea vreme, Adevărul a arătat aici de ce nu trebuia să câştige firma surorilor Salanţă licitaţia organizată de CNADNR.

La începutul anului 2014, când locuitorii judeţului Dâmboviţa erau efectiv îngropaţi în zăpadă, cele două modele se relaxau într-o destinaţie exotică şi călduroasă şi anume Bali.

Loredana Salanţă a venit cu un punct de vedere abia la o săptămână de la iscarea scandalului. Aceasta preciza la acea dată că nu are nicio legătură cu afacerile derulate de companie, deşi este acţionară împreună cu sora sa Cosmina.

Mai mult, aceasta a insinuat că „mulţi” s-au folosit de imaginea sa în cazul acesta şi a spus că va ieşi din acţionariat împreună cu sora sa. Acest lucru nu s-a întâmplat în februarie, ci abia în toamna aceasta.

Locul surorilor Salanţă, luat de omul lui Nelu Iordache

Încă de la început se bănuia că în spatele acestei societăţi comerciale se află Nelu Iordache, patronul Romstrade, care a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie. Asta pentru că administratorul Societăţii de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi era Alin Niculae Ştefan, unul dintre angajaţii şi oamenii de încredere ai lui Nelu Iordache.

Noul acţionar după plecarea surorilor Salanţă este un alt apropiat al lui Nelu Iordache, pe mâinile căruia se află şi Romstrade. Este vorba despre Florin Dimitrescu.Vă mai recomandăm:

Surorile-model, care au pus mâna pe un contract de deszăpezire de două milioane de euro, au crescut într-o casă modestă, pe o uliţă neasfaltată

Surorile Loredana şi Cosmina Salanţă, care de curând au pus mâna pe un contract de deszăpezire în valoare de peste două milioane de euro şi au în palmares titluri precum Miss World România 2009 şi Top Model of the World şi-au petrecut copilăria pe o uliţă neasfaltată din comuna Budacu de Jos într-o casă modestă. Mai mult, acestea au urmat Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” intrând pe locurile speciale pentru romi.

Povestea surorilor-model care au lipici la contracte pentru deszăpezire. Cum au reuşit două frumoase bistriţence să ia milioane de la stat

Loredana Salanţă, celebră în lumea modei, şi sora ei, Cosmina, tot manechin, au obţinut anul trecut, printr-o firmă nou înfiinţată, un contract de 9,73 de milioane de euro pentru deszăpezirea Dâmboviţei.

 

 
 

Loredana și Cosmina Salanță FOTO: Facebook

Imagini din aceeasi galerie
  • Loredana și Cosmina Salanță FOTO: Facebook
  • Loredana Salanță într-una din ținutele create FOTO: Facebook
  • Loredana Salanță într-una din ținutele create FOTO: Facebook
  • Loredana Salanță într-una din ținutele create FOTO: Facebook
  • Surorile Salanță, în ținute create chiar de ele FOTO: Facebook
  • Surorile Salanță, în ținute create chiar de ele FOTO: Facebook
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările