Spaima şoferilor noaptea: persoane cu vârsta de peste 50 de ani îmbrăcate în negru

Spaima şoferilor noaptea: persoane cu vârsta de peste 50 de ani îmbrăcate în negru

FOTO: Arhivă

În cadrul ultimei şedinţe a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, şeful IPJ, Ioan Mureşan a vorbit despre faptul că iluminatul public este deficitar în zonele rurale, spaima şoferilor pe timp de noapte în astfel de zone fiind persoanele trecute de prima tinereţe care circulă pe marginea drumului şi sunt îmbrăcate în negru.


"Din statisticile noastre, vă informez că accidentele mortale au victime oameni cu vârsta de peste 50 de ani. Aceştia merg pe marginea drumurilor, deoarece nu există trotuare, merg noaptea, sunt îmbrăcaţi în negru şi sunt observaţi în ultima secundă," a explicat Ioan Mureşan.

Acesta a mai spus că a ridicat problema iluminatului public primarilor, însă aceştia contraatacă mereu cu „lipsa fondurilor”. Alexandru Pugna, preşedintele ATOP,i-a asigurat pe reprezentanţii IPJ că va discuta cu primarii să rezolve problema iluminatului public, iar cu cei de la Drumurile Naţionale să pună la punct marcajele rutiere în zonele rurale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările