Soţia primarului care şi-a umilit fiica: „Cei trei minunaţi copii ai noştri au parte de toată iubirea şi grija pe care eu şi Traian putem să le-o oferim“

Soţia primarului care şi-a umilit fiica: „Cei trei minunaţi copii ai noştri au parte de toată iubirea şi grija pe care eu şi Traian putem să le-o oferim“

Primarul Traian Ogâgău din Sângeorz-Băi, captură Facebook

Soţia primarului din Sângeorz-Băi, care a apărut în presă după ce şi-a umilit fiica, punând-o dezbrăcată la perete, a publicat pe Facebook un comentariu în care spune că cei care judecă situaţia ar trebui să cunoască omul şi să nu se mai folosească de video în timpul campaniei electorale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florina Ogâgău, a transmis un mesaj pe Facebook, în care a venit cu explicaţii în ce priveşte materialele video apărute în presă, în care soţul ei, căruia poliţia i-a deschis doar penal, îşi umileşte fiica, punând-o dezbrăcată la perete şi aducându-i injurii.
 
„Oameni buni, mă simt nevoită să vă transmit aici câteva gânduri, având în vedere situaţia ieşită de sub control în care a ajuns familia me, în condiţiile unei campanii electorale lipsită de umanitate, a scris femeia.
 
„Vă rog să vă limitaţi judecăţile şi datul cu părerea în spaţiul online fără să cunoaşteţi situaţia şi contextul. Asta este o remarcă valabilă în general, din care toţi trebuie să învăţă“. 
 
Mama fetei umilite de tatăl ei susţine că fiica lor este bine.
 
„Nu a fost afectată de acest incident din familie, aşa cum se vehiculează, atât eu, cât şi tatăl ei, am discutat cu ea şi avem grijă ca acest incident să nu aibă repercusiuni în viaţa ei. Acum eu vă rog sa ţineţi cont de asta şi să nu mai daţi crezare la tot ce se publică, scos din context şi fără să cunoasteţi omul şi situaţia. Este inadmisibil să promovezi acest video, să te foloseşti de un copil în campanie, scopul fiind denigrarea părintelui. În ciuda a ceea ce aţi făcut vă asigur de un lucru, cei trei minunaţi copii ai noştri au parte de toată iubirea şi grija pe care eu şi Traian putem să le-o oferim“.
 
Mai multe reacţii la postare au fost negative, cei care au citit-o susţinând că nu se aşteptau la un astfel de comportament din partea tatălui, Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi. 
 

Alte ştiri pe acelaşi subiect:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările