Sinucigaşul din Bistriţa care a vrut să-şi omoare familia a murit la spital. Bărbatul a ticluit un plan diabolic pentru a o ucide pe femeia care voia să pună capăt relaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care s-a prăbuşit de la etajul IV şi şi-a aruncat în aer apartamentul a murit
Bărbatul care s-a prăbuşit de la etajul IV şi şi-a aruncat în aer apartamentul a murit

Bărbatul de 51 de ani care a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Bistriţa şi a aruncat în aer apartamentul în care locuia a murit la spital, unde a fost transportat în stare gravă. Partenera lui de viaţă, care a fost rănită de suflul deflagraţiei, a fost externată. Poliţia a schimbat încadrarea faptelor, făcându-se cercetări pentru tentativă de omor, omor din culpă şi distrugere.

Miercuri după-masă, un bărbat de 51 de ani din Bucureşti care locuia în Bistriţa s-a aruncat de la etajul 4 al blocului de pe strada Împăratu Traian, unde locuia.

La scurt timp după ce bărbatul a căzut pe spaţiul verde din spatele blocului, apartamentul de la geamul căruia s-a aruncat a sărit în aer, declanşându-se şi un incendiu.

Suflul deflagraţiei a rănit-o pe iubita bărbatului, care se afla în parcarea blocului, dar şi pe un pompier care intervenea la faţa locului.

Bărbatul a ajuns în stare critică la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde a murit, în cursul nopţii de miercuri spre joi, 6 decembrie. La spital a ajuns şi partenera bărbatului, care l-ar fi anunţat în urmă cu câteva zile că vrea să pună capăt relaţiei.

Aceasta a suferit multiple plăgi şi traumatisme şi a fost rănită la un genunchi. În cursul serii, femeia de 43 de ani a fost externată.

La spital a fost transportat şi un pompier din cadrul ISU Bistriţa, care a rămas internat. Acesta este în afara oricărui pericol.

Ancheta începută de Inspectoratul de Poliţie Judeţean în acest caz a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud. Iniţial IPJ Bistriţa-Năsăud a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă şi distrugere.

Ulterior, procurorii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă, tentativă de omor şi distrugere.

Bărbatul trăia în Bistriţa de câteva decenii. Avea împreună cu partenera lui o fiică de 17 ani, aceasta fiind şi cea care a declanşat explozia, în momentul în care încercat să intre în apartament.

Iubita bărbatului s-a despărţit de acesta, ieri urmând să aibă ultimele discuţii pe această temă. Femeia a ajuns cu maşina în parcarea blocului în care locuiau, însă nu a apucat să mai urce, bărbatul urlând de pe geam: „Adio, iubita” şi aruncându-se în gol.

Aceasta este angajată de mulţi ani în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Vă mai recomandăm:

Planul malefic al bărbatului care a vrut să moară împreună cu femeia care tocmai îl părăsise şi cu fata lor. A provocat o explozie cu mâna fiicei de numai 17 ani

Un tânăr s-a sinucis în ziua în care a divorţat oficial de soţia sa: a intrat cu maşina într-un stâlp

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite