Rombat îşi inaugurează o nouă secţie, iar Leoni a semnat pe 10 ani cu Rolls Royce

Rombat îşi inaugurează o nouă secţie, iar Leoni a semnat pe 10 ani cu Rolls Royce

Noua unitate de producţie a companiei Rombat va duce la angajarea a peste 100 de persoane FOTO: Adevărul

Potrivit ministrului pentru Dialog Social, Doina Pană, la finalul acestei luni, Rombat îşi va inaugura o nouă secţie necesară pentru fabricarea noii tehnologii de acumulatori. Leoni, care în urmă cu o lună anunţa că va angaja încă 1000 de oameni la Bistriţa a semnat un contract cu Rolls-Royce care se întinde pe 10 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


„În  28 septembrie va fi inaugurată noua secţie de la Rombat, care înseamnă încă 108 locuri de muncă. Ei sunt în derulare cu angajările. Să sperăm că premierul va reuşi să ajungă,” a precizat în cadrul conferinţei de presă Doina Pană.

Inaugurarea de la finalul lunii este rezultatul unei investiţii de 17 milioane de euro, suportată în parte din fonduri proprii, iar în parte cu ajutorul unei finanţări guvernamentale nerambursabile.

Tot Doina Pană anunţa în urmă cu o lună că Leoni angajează încă 1000 de oameni la Bistriţa, angajări care au început deja. Se pare că decizia ar fi luată după ce Leoni ar fi obţinut o comandă până în 2023 cu Rolls-Royce, extinderea fiind astfel necesară.

 

Vă mai recomandăm:

FOTO Nemţii de la Leoni au pus la bătaie 200 de job-uri la bursa locurilor de muncă

Rombat a finalizat extinderea fabricii de baterii, investiţie de 17 milioane de euro 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările