Româncă, şoferiţă de TIR, moartă într-un accident rutier cumplit în Franţa. Soţul femeii tocmai trecuse în locul ei la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tragedie rutieră s-a petrecut pe A36 din Franţa. Soţii Rus se îndreptau spre România când TIR-ul în care se aflau s-a izbit de un alt autocamion.

Marius şi Lucreţia Rus, din localitatea Rebra, judeţul Bistriţa-Năsăud, sunt şoferi de TIR la aceeaşi companie din Bistriţa.

Luni, 16 martie, soţii se aflau pe A36 (Franţa), în drum spre România, spre cei trei copiii care-i aşteptau acasă, cel mare fiind în clasa a Vii-a, iar cel mic are doar 4 ani. La volan era Marius, care tocmai o înlocuise pe Lucreţia. Era o coloană de TIR-uri, iar la un moment dat s-a petrecut accidentul.

Maşina condusă de Marius a intrat într-un alt TIR. Lucreţia (30 de ani) a murit pe loc, Marius fiind transportat de urgenţă la spital în stare gravă.

„Erau Marius şi Lucreţia şi încă două camioane de-ale noastre. Cu vreo 15 – 20 de minute înainte de accident, au oprit la un PECO şi au alimentat. Până acolo a condus Lucreţia, iar de la Peco s-a urcat Marius la volan. Încă nu ştim ce s-a întâmplat exact, dar din ce am vorbit cu reprezentanţii poliţiei franceze şi cu consulatul de la Strassburg, cel mai probabil acolo ar fi fost mai multe camioane oprite, din ceva motiv, şi probabil Marius nu a văzut la timp avariile celui din faţa sa. Altfel nu se explică. Dar doar aceste informaţii le avem momentan”, a explicat Nelu Sighiartău, directorul companiei la care lucrau cei doi, citat de jurnaliştii de la Bistriţeanul.ro.

De asemenea, directorul firmei dă asigurări că vor face tot posibilul pentru a ajuta familia Rus în aceste momente, în repatrierea trupului neînsufleit al Lucreţiei şi în repatriarea pacientului.

„Am înţeles că acum copiii sunt la bunica din partea mamei. Vrem să îi ajutăm pe ei şi familia. Am alcătuit deja o celulă de criză, cu cei de la HR, juridic şi directorul de transport pentru a face toate cele necesare ca să-i aducem acasă şi să ajutăm familia”, a mai spus Nelu Sighiartău, citat de Bistriţeanul.ro.

Pe aceeaşi temă:

Ce a făcut bărbatul din Năsăud, infectat cu coronavirus, după ce a ajuns în România

Primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus în Bistriţa-Năsăud. Bărbatul s-a întors recent din Italia

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite