Recomandări de timp liber

Recomandări de timp liber

Bistriţenii pot juca tenis de masă în localurile din oraş

„Adevărul de Seară“ vă face câteva recomandări de petrecere a timpului liber în acest weekend. Cei care nu au încă un un program stabilit pot încerca o partidă de tenis de masă sau, de ce nu, chiar o şedinţă de reflexoterapie.

Ştiri pe aceeaşi temă


SPORT

Tenis de masă

Bistriţenii care vor să iasă în oraş şi să joace şi tenis de masă într-o seară de weekend, pot alege Clubul 8 ball, de pe strada Eroilor. Aici, o oră de tenis de masă costă 9 lei. Cei care vor să încerce şi alte activităţi la fel de relaxante  pot opta pentru biliard , contra sumei de 12 lei pe oră sau chiar pentru fotbal la numai  8 lei pe oră.

RELAXARE

Reflexoterapie

Cei care vor să se relaxeze, în acest sfârşit de săptămână, pot să dea o tură pe la cabinetele de masaj. La centrul Centru Spa Kaula  veţi găsi mai multe oferte de masaj, în funcţie de  afecţiunile pe care vreţi să le trataţi. O şedinţă de refexeoterapie costă doar 40 lei şi diminuează nervozitatea, stările de  iritabilitate, precum şi tendinţele depresive.

EXPOZIŢIE

Bistriţa în 1900

Bistrţienii pot să admire la Muzeul Judeţean o expoziţie de cărţi poştale ilustrate de la sfârşitul secolului al XIX-lea, începutul secolului XX. Ilustratele expuse în sala „Bradea" a Muzeului Judeţean aparţin colecţionarului bistriţean Mircea Calu. Expoziţia conţine cărţi poştale  care redau atmosfera din Bistriţa în preajma anului 1900.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările