Producătorul bistriţean de utilaje şi echipamente pentru protecţia mediului Comelf se aşteaptă la un profit brut dublu

Producătorul bistriţean de utilaje şi echipamente pentru protecţia mediului Comelf se aşteaptă la un profit brut dublu

Compania bistriţeană Comelf se aşteaptă la o dublare a profitului brut în acest an, la 7,2 milioane de lei. Producătorul de utilaje şi echipamente pentru protecţia mediului va investi anul acesta nu mai puţin de 5,5 milioane de euro, suma provenind din fonduri europene şi din împrumuturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Mediafax, compania Comelf se aşteaptă la o dublare a profitului brut, care ar urma să ajungă în acest an la 7,2 milioane de lei, în condiţiile în care anul trecut a ajuns la 3,7 milioane de lei.

Veniturile totale ar urma să crească cu 14%, iar cheltuielile ar urma să urce şi ele cu 12%, la aproape 176 de milioane de lei.

De asemenea, producătorul bistriţean va investi aproape 5,5 milioane de euro, graţie unui proiect pe fonduri europene şi a unor împrumuturi. Suma va fi utiliată pentru retehnologizarea fabricii de la Bistriţa.

S-a hotărât şi distribuirea de dividende în valoare de peste 2,5 milioane de lei din profitul net înregistrat anul precedent.Vă mai recomandăm:

Cum combate un colegiu tehnic din Bistriţa şomajul în rândul tinerilor. Absolvenţii de la profesională, angajaţi pe loc de marile companii

Comelf împrumută peste 5,5 milioane de euro pentru retehnologizare
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările