Principele Radu al României, prezent marţi la Bistriţa

Principele Radu al României, prezent marţi la Bistriţa

Marţi, 1 aprilie, la Bistriţa vor fi lansate două volume „Trei poduri peste lume” semnată chiar de către Principele Radu al României şi „Margareta. Portretul Principesei Moştenitoare” de Sandra Gătejeanu Gheorghe. La eveniment va fi prezent şi Principele Radu al României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit site-ului Editurii Curtea Veche, care patronează cele două cărţi, volumele vor fi prezentate marţi începând cu ora 11:00 în Năsăud, iar de la ora 15:45 la Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” din Bistriţa. La eveniment este aşteptat şi Principele Radu al României care se va întâlni cu această ocazie cu cititorii.

„ASR Principele Radu va avea întâlniri cu elevii, părinţii şi profesorii pentru promovarea lecturii în rândul tinerelor generaţii”, precizează reprezentanţii Editurii Curtea Veche.

„Margareta. Portretul Principesei Moştenitoare”, de Sandra Gătejeanu-Gheorghe este o carte album ce prezintă viaţa în imagini a primei femei care va moşteni Coroana României. Volumul prezintă copilăria, adolescenţa, studiile, viaţa de familie, interesele şi activităţile Principesei Margareta.

„Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982-2003”, de ASR Principele Radu al României este practic un jurnal. Cele trei poduri din titlul volumului fac referire la trecerile Principelui Radu: de la un mileniu la altul, de la România comunistă la lumea liberă, de la condiţia de actor la cea de principe regal.

Vă mai recomandăm:

Un biolog renumit din Năsăud, despre vizita la Carol I: „Alteţa Sa era simpatic, amical şi cuceritor”

FOTO Principele Nicolae al României a lăsat reşedinţa regală pentru o săptămână de voluntariat la înălţime

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: