Primarul care şi-a filmat fata în timp ce o umilea a găsit „vinovaţii” pentru gestul său iresponsabil: „O să vă cruciţi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Ogâgău e convins că va obţine al doilea mandat de primar la Sângeorz Băi. FOTO Adevărul
Traian Ogâgău e convins că va obţine al doilea mandat de primar la Sângeorz Băi. FOTO Adevărul

Traian Ogâgău, primarul PNL din Sângeorz Băi (judeţul Bistriţa Năsăud), se află în mijlocul unui adevărat scandal, după ce în spaţiul public au apărut două înregistrări, una video, iar cealaltă audio, în care îşi umileşte copilul şi îşi terorizează familia.

După ce poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au deschis un dosar penal pe numele primarului din Sângeorz Băi, iar colegii din PNL ai edilului s-au delimitat de el, cu mai puţin de două săptămâni înaintea alegerilor, pus în evidentă dificultate, Traian Ogâgău găsit „vinovaţii” pentru întregul scandal: rivalii politici.

Într-un mesaj postat pe Facebook în urmă cu câteva ore, el ameninţă PSD că au mai rămas 10 zile până când îşi va face dreptate şi va câştiga un nou mandat şi îşi acuză rivalii politici că îi atacă familia, în vreme ce el se abţine de la astfel de lucruri deşi, spune el, ar avea cu ce.

Edilul se mai laudă şi cu o „mega realizare” pentru secolul XXI: un cartier care ar urma, spune el, să fie asfaltat şi să aibă canalizare. 

Pe lângă toate, în pozele sale apare în continuare şi sigla PNL, deşi organizaţia din Bistriţa-Năsăud a partidului s-a dezis de el.

„Radule, Suciule, ALIANŢA, ce aveţi aveţi cu mine, dar ce aveţi cu Traiana, cu fata mea, cu ce v-a greşit ea, cu copiii şi familia mea??? Ruşine IMPOSTORILOR!!!

De o lună circulă filmuleţul prin oraş nevernicilor!!! 

AMR 10 ZILE, zece zile în care ne putem aştepta la orice dragii mei!!! 

Cartierul Peste Apă prinde contur în drumul inevitabil spre normalitate, spre utilităţi şi asfaltări dragii mei, asta prin proiectele implementate de către mine şi echipa mea. 

Comentacii fake, înafara sângeorzenilor şi celor care mă cunosc, nu mă interesează, vedeţi-vă de viaţa şi familiile voastre şi să NU amestecăm lucrurile!!! 

Dragii mei, în această campanie electorală se întâmplă şi se vor întâmpla multe, o să vă cruciţi ce pot cei de la PSD în frunte cu Radu şi Daniel. 

Noi vorbim despre fapte nu despre copiii sau familiile noastre, despre oameni şi ceea ce îi priveşte DIRECT, despre realizări şi viziuni, despre viitorul acestei comunităţi! 

Nu venim în faţa dumneavoastră cu bârfe despre alţii, DEŞI, ATENŢIE, AM PUTEA, dar nu o facem, nu e normal, noi venim cu realizările din ultimii patru ani, după 16 ani de ruinare a acestui oraş de către cei ce tocmai încearcă să vă MANIPULEZE, adică PSD.

Să vă fie ruşine! 

#CONTINUĂMÎMPREUNĂ”, e mesajul postat de Traian Ogâgâu pe Facebook.

Vă mai recomandăm şi

„Isprăvile“ primarului smintit care-şi terorizează şi umileşte familia: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare”

O nouă înregistrare cu primarul care şi-a filmat fata în timp ce o umilea. „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap” 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite