Primarul din Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, a câştigat un nou mandat: „I-am ciuruit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, cecetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, a câştigat încă un mandat. ”Deci, i-am ciuruit”, a afirmat primarul, care a ieşit apoi în faţa sediului primăriei unde s-au adunat sute de oameni care au cântat, au ascultat muzică şi l-au felicitat.

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a câştigat încă un mandat, anunţul fiind făcut pe pagina sa de Facebook. În filmare se vede cum zeci de persoane sunt în interiorul Primăriei, fără a purta mască de protecţie.

Când a fost anunţat că a câştigat alegerile, prezentându-i-se rezultatele pe diferite secţii de votare, Ogâgău a firmat: ”Deci, i-am ciuruit”.

Ulterior, Ogâgău a ieşit în faţa Primărei unde s-au strâns sute de localnici care aplaudau, îi scandau numele, ascultau muzică şi dansau, fără a respecta nicio măsură de distanţare fizică sau de protecţie sanitară.

”Astăzi este o nouă zi istorică pentru oraşul ostru. Vreau să felicit toţi competitorii şi să le transmitem să le fie ruşine pentru campania pe care au făcut-o şi pentru modul mârşav. Tot ce a fost mai greu a trecut, rezultatele finale încă nu le ştim, dar un lucru este clar: Am reuşit împreună”, a afirmat primarul, în uralele mulţimii, relatează News.ro.

Primarul este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi.


Vă mai recomandăm 

VIDEO Primarul din Sângeorz-Băi şi-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce îi aplică o corecţie umilitoare. Imaginile, armă de campanie

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite