VIDEO Presa, scoasă afară din biserică la Bistriţa de SPPiştii primului ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurnaliştii au fost scoşi afară în timpul ceremoniei
Jurnaliştii au fost scoşi afară în timpul ceremoniei

Duminică, primul ministru Victor Ponta a participat la ceremonia de sfinţire a unei biserici greco-catolice din Bistriţa. Deşi potrivit programului presa era aşteptată şi invitată la ceremonie, jurnaliştii au fost daţi afară din biserică în prima fază de către SPP-işti, iar ulterior de către protopopul Ioan Frişan.

Cu ocazia sfinţirii Bisericii Greco-Catolice „Buna Vestire”, la Bistriţa a fost prezent şi primul ministru Victor Ponta, care a participat la ceremonial alături de zeci de preoţi greco-catolici din întreaga ţară. Momentul a fost unul cu atât mai special cu cât Ordinul Fraţilor Minori Conventuali din Padova- Italia au trimis la Bistriţa moaştele Sfântului Anton.

După ce a fost întâmpinat cu pâine şi sare, primul ministru a intrat în lăcaşul de cult pentru a asista la slujbă. Deşi potrivit programului remis presei jurnaliştii aveau voie să participe la ceremonie, stafful PSD de la Bistriţa chiar vorbind cu reprezentanţii bisericii încă de ieri în acest sens, SPP-iştii au interzis accesul.

Astfel SPP-iştii primului ministru au scos presa afară din biserică, protopopul greco-catolic Ioan Frişan precizând şi el că jurnaliştii nu au voie să asiste deloc la ceremonie nu doar să nu ia imagini. În timp ce stafful PSD Bistriţa-Năsăud s-a arătat surprins de comportamentul SPP, stafful primului ministru nu a comentat deloc incidentul. Mai mult, restul membrilor PSD au putut filma şi poza nestingheriţi întreaga slujbă.

În filmuleţul de mai jos pot fi observaţi în partea dreaptă jurnaliştii cum sunt conduşi spre ieşire de către agenţii SPP.


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite