Povestea celui mai râvnit model masculin din România. Adolescentul de 17 ani este căutat de marile case de modă din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Dobrin, un adolescent de 17 ani din Bistriţa, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv modelul masculin al anului. Tânărul a reuşit în ultimii doi ani să urce pe podiumurile celor mai celebre case de modă din lume, după ce a fost descoperit, întâmplător, pe Facebook.

Pentru al doilea an consecutiv, Andrei Dobrin a fost numit modelul masculin al anului, la Bucharest Fashion Week. Premiul i-a fost înmânat adolescentului marţi seara, 5 decembrie, în cadrul unei gale organizate la Bucureşti.

Andrei Dobrin, un adolescent de 17 ani din Bistriţa, a fost descoperit la mijlocul anului 2015, de către un căutător de talente al unei agenţii de modele din Bucureşti. 

Adolescentul a reuşit să îl impresioneze pe Facebook, prin fotografiile de album de clasa a VIII-a.

„Au văzut pozele mele de album de clasa a VIII-a şi poze făcute de mine cu telefonul. Mi-au cerut detalii fizice, înălţimea, greutatea şi m-au întrebat dacă aş fi interesat să lucrez în acest domeniu. La început nu am luat în calcul foarte tare treaba asta. Am luat în calcul mai multe ipoteze, inclusiv că poate fi o glumă, o şmecherie”, povestea în 2016, pentru „Adevărul“, Andrei Dobrin.

Viaţa adolescentului s-a schimbat la 180 de grade de atunci. În anul 2016, la jumătate de an de când fusese contactat de agenţia de modele din Bucureşti, tânărul urca deja pe scenele celor mai cunoscute case de modă din lume. Toată lumea părea să îl dorească pe adolescentul cu părul „vâlvoi”. 

Acesta a lucrat cu Dior, Prada, Diesel şi a călătorit în mai bine de 10 ţări pentru a participa la şedinţe foto şi defilări. Din 2016, Andrei este nelipsit de la săptămânile modei din Milano, Paris sau Londra.

image

Foto - Arhivă Personală

Modelul anului, de două ori 

Andrei a reuşit performanţa ca, la început de drum, să primească titlul de „Modelul Masculin al Anului”, în cadrul Bucharest Fashion Week de două ori. Primul a venit în anul 2016, când adolescentul era la început de drum.

În ajun de Moş Nicolae, Andrei a fost desemnat, pentru al doilea an, „Modelul Masculin al Anului”, în cadrul aceluiaşi eveniment.

„Bineînţeles, mă simt foarte bine să primesc acest premiu pentru a doua oară. Sper să pot continua pe o linie ascendentă”, precizează Andrei Dobrin. 

Întrebat ce crede că i-a convins pe specialiştii din industria modei pentru a doua oară, bistriţeanul spune că probabil modul cum îşi face treaba. A contat de asemenea şi succesul de care s-a bucurat tânărul, la evenimentele internaţionale de fashion.

image

Andrei Dobrin a fost desemnat Modelul Anului şi în 2016 (Foto: Arhivă Personală)

De la prezentări de modă la şcoală

Cu o carieră deja consolidată, Andrei trebuie să jongleze între angajamentele sale ca model şi şcoală, fiind înscris la una dintre cele mai bune colegii naţionale din Bistriţa-Năsăud. Întrebat cum se împacă cele două domenii, adolescentul spune:

„În general se împacă bine. Singura problemă ar fi recuperatul materiilor. Dar aceasta este o problemă rezolvabilă”. 

Mai mult, Andrei îşi permite şi să aibă şi hobby-uri. Adolescentul joacă şi fotbal, luând în serios a antrenamentele, care îi permit şi să se menţină în formă.

Vă mai recomandăm:

Adolescentul român care a cucerit lumea modei. Cum a ajuns un băiat cu păr „vâlvoi“ cel mai bun model masculin al anului

Un adolescent din România, în topul celor mai promiţătoare manechine de la Săptămâna Modei din Milano

Cum a ajuns un colegiu de provincie „pepinieră“ de fotomodele de top. Adolescenţii de 16 ani care fac senzaţie în industria modei

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite