Pompierii salvează vieţi şi în timpul liber. Un bistriţean care dormea în timp ce un incendiu i-a cuprins casa, salvat în ultima clipă de un angajat ISU

Pompierii salvează vieţi şi în timpul liber. Un bistriţean care dormea în timp ce un incendiu i-a cuprins casa, salvat în ultima clipă de un angajat ISU

Pompierul se afla în timpul său liber FOTO: Adevărul/Arhivă

Un pompier din cadrul ISU Bistriţa a evitat o tragedie vineri noaptea, când se întorcea acasă din oraş. Acesta a intervenit cu stingătorul din maşină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă. Proprietarul casei dormea adânc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri seara, în timp ce se întorcea acasă din oraş, un pompier de 31 de ani din cadrul ISU Bistriţa a arătat prezenţă de spirit şi a intervenit la un incendiu care a cuprins o casă de pe strada Constantin Brăiloiu din municipiu.

Pompierul, care lucrează la ISU Bistriţa de 7 ani, nu s-a arătat descurajat nici de poarta încuiată şi nici de cei doi câini de pază ai proprietarului şi a intervenit cu stingătorul pe care-l avea în maşina personală.

„A spart poarta, a reuşit să scape de câini şi cu stingătorul luat din maşina personală a ajuns în bucătăria în cauză şi a stins incendiul în câteva secunde. Mai apoi, a găsit proprietarul, care dormea adânc în dormitor. I-a spus acestuia ce s-a întâmplat, iar când bărbatul a conştientizat gravitatea situaţiei, mulţumirile şi recunoştinţa nu au întârziat să apară”, relatează reprezentanţii ISU Bistriţa, pe pagina de Facebook a instituţiei.Vă mai recomandăm:

FOTO Moară şi brutărie din Beudiu ridicate cu fonduri europene, cuprinse de flăcări

UPDATE Una dintre halele fostei fabrici Netex a fost cuprinsă de flăcări marţi noaptea. Incendiul a fost cauzat de un uscător defect

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările